Cristiano falla un penal i Portugal acaba segona de grup (1-1)

El gol de penal d'Ansarifard és insuficient per classificar l'Iran

M.m.
Cristiano ha reclamat penal que després ha concedit el VAR

BarcelonaLa selecció de Portugal ha acabat segona de grup després d'empatar contra l'Iran (1-1). Un gol de penal a l'últim minut ha impedit que els lusitans fossin primers i ara hauran de jugar contra l'Uruguai.

El partit ha sigut molt més igualat del que es preveia i l'Iran ha plantat cara des del principi. Portugal, amb una genialitat de Ricardo Quaresma, ha agafat avantatge just abans del descans. El davanter ha enviat un xut a l'escaire que, momentàniament, donava els tres punts i la primera posició de grup.

Semblava que Portugal ho tenia controlat perquè els iranians, tot i no rendir-se, no arribaven amb perill a la porteria de Rui Patricio, que fins al final només havia d'intervenir per bloquejar un cop de cap d'Ezzatollahi.

A més, els portuguesos han disposat d'un penal per ampliar l'avantatge, però Cristiano Ronaldo l'ha fallat i el marcador s'ha mantingut incert. Era un penal que ell mateix havia provocat i que s'ha assenyalat a través del VAR.

El VAR ha tornat a intervenir, primer per un cop de colze del mateix Cristiano que ha acabat amb groga i finalment per un penal de Portugal al minut 90. Ansarifard no ha perdonat i l'Iran ha igualat el partit, i tenia l'opció de classificar-se si marcaven un segon gol. I hi han estat a prop, però finalment el partit ha acabat amb empat i amb Portugal aconseguint el bitllet per als vuitens. Els iranians, tercers de grup, han quedat fora del torneig.