Publicitat
Publicitat

ELS CROMOS

Els cromos: Neus Català, Ana Mato, Jaume Collboni.

Neus Català. La supervivent del camp de concentració de Ravensbrück, que acaba de publicar la seva vida novel·lada, Un cel de plom , comparteix residència al geriàtric Els Guiamets, al Priorat, amb el seu germà Lluís, amb qui manté discrepàncies polítiques. Ella aviat farà 97 anys i ell n'acaba de fer 100.

Ana Mato. La ministra de Sanitat no va condemnar fins ahir, com un nou cas de violència masclista, l'assassinat de la dona d'Olot d'origen indi a mans de la seva parella el dia 24 de gener. Tot i que en un primer moment no es va classificar el cas com a violència en l'àmbit de la parella, sí que a mitjans de febrer la investigació ho va donar per fet. La ministra ha esperat que hi hagués una altra mort, la d'una altra dona aquest diumenge a Tolosa (País Basc), per fer un comunicat.

Jaume Collboni. El portaveu del PSC, en la roda de premsa que ahir va fer quan va finalitzar el secretariat permanent del partit, va simular una confusió de càrrec en referir-se a Alícia Sánchez-Camacho: "La vicepresidenta del... Vull dir, la líder del PP".

Riure, malgrat tot

Més continguts de