Publicitat
Publicitat

L'ESTIU QUE M' ESPERA

SITA MURT

La dissenyadora igualadina treballa aquests dies per deixar preparada la col·lecció que presentarà al setembre a la Madrid Fashion Week

AQUEST ESTIU faré un viatge que tenia pensat des de fa temps i que em fa molta il·lusió. Aniré a Getaria, al costat de San Sebastià. Allà visitaré el Museu Balenciaga, on hi ha més de 1.000 peces històriques del dissenyador. Des de sempre ha estat el meu ídol en això de la moda, perquè crec que és un dels modistes més especials que ha existit mai. M'agraden molt els volums que creava i per això he anat dues vegades a París només per veure algunes de les seves col·leccions. Ara que tenim un museu a la ciutat on va néixer, vull anar-lo a visitar amb calma. Sé que no el veuré tot en un dia, perquè sóc de les que m'agrada mirar i remirar els vestits i les creacions que hi ha exposades. També ho aprofitaré per anar a San Sebastià i a altres ciutats del País Basc, una zona que m'agrada molt.

Quan torni a Catalunya, aniré a passar uns dies a l'Alt Empordà, en un hotel deliciós a Pont de Molins. Aprofitaré per descansar una mica abans de tornar a la feina. Això serà a finals d'agost, i llavors ultimaré la col·lecció que hem dissenyat per al pròxim estiu. El 3 de setembre la presentarem a la Madrid Fashion Week, que abans es deia passarel·la Cibeles. Marxarem el dia 1, i per això aquests dies estem treballant molt al taller. Volem deixar-ho tot quasi acabat per no haver de córrer a l'últim moment.

Riure, malgrat tot

Més continguts de