País Valencià 10/12/2012

Els socialistes de Riba-roja de Túria exigeixen a Infraestructures l'arribada del metro a la localitat

Els regidors del PSPV es tanquen a la seu de la conselleria amb l'objectiu d'aconseguir un compromís del govern valencià per acabar les obres de senyalització pendents

Ara
1 min
Els regidors socialistes de Riba-roja han ocupat aquest matí la conselleria d'Infraestructures. / ARA

ValènciaEl portaveu socialista a l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, Robert Raga, i els regidors municipals del PSPV han protagonitzat aquest matí un tancament a la conselleria d'Infraestructures i Medi Ambient per exigir l'arribada del metro a aquesta localitat del Camps de Túria. El secretari d'Infraestructures i Sostenibilitat i diputat responsable de l'àrea a les Corts Valencianes, Francesc Signes, ha donat suport a aquesta acció.

Aquesta no és, però, la primera acció d'aquest grup de regidors que exigeixen la finalització de les obres que possibilitarien l'arribada del metro a Riba-roja de Túria. Els socialistes porten protagonitzant diverses accions reivindicatives per exigir que el govern valencià consigni la partida pressupostària necessària perquè les obres de senyalització del metro s'acabin, ha informat el PSPV en un comunicat.

El portaveu socialista a la localitat, Robert Raga, ha destacat que el portaveu d'Infraestructures del Partit Popular a les Corts Valencianes, David Serra, va ser l'únic diputat que es va negar a assistir a la reunió que s'havia convocat de tots els portaveus parlamentaris dimecres passat, 5 de desembre, amb la Plataforma 'Volem metro a Riba-roja ja', una entitat que agrupa tots els grups polítics del municipi i 17 associacions, i que porta recollides més de 8.000 signatures a favor del metro.

Per això, Raga ha considerat que "el PP s'està burlant dels veïns de Riba-roja". En aquesta línia, ha recordat que l'Ajuntament ha aprovat dues mocions per unanimitat i una altra, la Diputació de València. El portaveu socialista s'ha preguntat "si el fet que Riba-roja no tingui metro té a veure amb el fet que el seu alcalde, Francisco Tarazona, del PP, sigui un alcalde del president de la Diputació de València, Alfonso Rus, i tingui a veure amb les guerres internes del PP valencià".

stats