País Valencià 02/09/2021

À Punt es manté amb una audiència del 2,8% al mes d'agost

Continua estant molt lluny de la mitjana de les autonòmiques, que és del 7,9%

Ara
2 min
Imatge del concurs 'Atrapa'm si pots' d'À Punt

ValènciaÀ Punt tanca l'estiu sense canvis pel que fa a la seva audiència: la cadena ha registrat un 2,8%, el mateix índex que el mes anterior. Aquestes dades situen la televisió pública valenciana notablement allunyada del conjunt de televisions autonòmiques, que han aconseguit una quota de pantalla mitjana d'un 7,9%.

Les dades anteriors han reflectit un any de tendència regular, perquè al mes d'abril va créixer un 0,4 i va arribar a un 3,7% de quota de pantalla, molt prop del seu rècord històric. Però al maig la cadena pública valenciana va aconseguir el seu màxim històric amb un 4%, una xifra que no es veia des del desembre passat, i just després va venir el descens substancial de gener i febrer. Al juny la cadena no va poder mantenir aquest registre i va caure 0,4 punts, arribant al 3,6%. No va deixar de caure perquè al juliol va registrar un 2,8%, a causa possiblement de l'inici de les vacances, la celebració de l'Eurocopa i l'àmplia oferta televisiva amb els Jocs Olímpics de Tòquio. El mes d'agost tanca un estiu amb poca audiència, tornant a igualar el 2,8% del mes anterior. Per al mes de setembre es preveuen millors xifres, ja que la primera setmana s'oferirà molta programació fallera, com els dies d'ofrena o la nit de la cremà.

La televisió dels valencians es queda prou lluny de les seves habituals competidores, de les quals TV Canàries (5%) i Telemadrid (4'9%) pugen, mentre que els canals autonòmics referents, com TV3 i AragonTV, mantenen les seves bones xifres: la cadena catalana manté el seu 12,4%, mentre que l'aragonesa puja fins al 10,6%. Al País Valencià al mes d'agost la televisió que més s'ha consumit ha sigut Antena 3, amb un 13,7%.

D'altra banda, À punt no ha facilitat informació sobre l'audiència dels seus diferents programes, ni tampoc l'anàlisi dels resultats conjunts aconseguits aquest mes. La cadena prepara un especial Falles del programa Atrapa'm si pots amb Carolina Ferre i estrenarà un programa presentat per Maria Juan anomenat Això no és normal, un concurs diari que s'emetrà abans de dinar.

stats