País Valencià 30/04/2013

Esquerra Unida vol reobrir la investigació del metro perquè les novetats no siguin únicament un "titular"

La portaveu del grup parlamentari d'esquerres, Marga Sanz, assegura que exigiran la reobertura de la comissió parlamentària "tantes vegades com sigui necessari"

Ara
1 min

ValènciaLa portaveu d'Esquerra Unida del País Valencià, Marga Sanz, ha afirmat aquest dimarts en roda de premsa que el seu grup parlamentari ja ha registrat la petició perquè les Corts Valencianes "reobrin la comissió d'investigació del metro". Sanz ha dit que han pres aquesta decisió "perquè entenem que l'accident no pot quedar així". "El que hem sabut no pot ser el titular de dos dies en els mitjans de comunicació i que després ens n'oblidem, com ha passat fins ara", ha afegit la portaveu.

En la roda de premsa posterior a la junta de portaveus de les Corts Valencianes, la síndica d'Esquerra Unida ha assegurat, en relació amb l'accident de metro del 2006, que "estem davant l'episodi de més ignomínia del Consell". "Ens sentim summament avergonyits i el sentiment és de condol. Estem davant una situació que no es pot ajornar i, per tant, exigirem tantes vegades com sigui necessari la constitució de la comissió d'investigació", ha assegurat Marga Sanz.

stats