País Valencià 04/11/2013

El president Alberto Fabra diu que Camps i Barberá tenen ara "l'ocasió de col·laborar amb la justícia"

El president de la Generalitat Valenciana ha recordat que el Tribunal Superior de Justícia valencià va declinar imputar-los pels seus tractes amb Urdangarin

Efe
1 min

ValènciaEl president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha manifestat avui sobre la citació de l'expresident Francisco Camps i l'alcaldessa de València, Rita Barberá, per declarar en el cas Nóos que ara "tenen l'ocasió de poder col·laborar" amb la Justícia, com sempre han volgut.

En declaracions als periodistes, Fabra ha afirmat que durant molt de temps tant Barberá com Camps, que hauran de declararan el pròxim dia 16 a la Ciutat de la Justícia de València, "han estat veient que els seus noms apareixien en un procés sense possibilitat de dir absolutament res". Per això, ha destacat que ara Camps i Barberá podran col·laborar amb la Justícia i "aportar totes aquelles qüestions que consideri el jutge".

"No cal fer més valoracions", ha manifestat Fabra, qui ha recordat que ja en el seu moment el Tribunal Superior de Justícia valencià va dir que no hi havia "indicis suficients" perquè tots dos poguessin ser imputats en aquesta causa.

stats