País Valencià 01/11/2017

Arrenca la cinquena edició de la Plaça del Llibre de València

Els visitants podran gaudir d'una oferta de més de 5.000 títols i d'un ampli programa d'activitats

Ara
1 min
Alguns dels espais que ocupa la Plaça del Llibre de València.

ValènciaAquest matí ha arrencat la cinquena edició de la Plaça del Llibre de València, que s'allargarà fins aquest diumenge, 5 de novembre, a la plaça de l'Ajuntament de la ciutat. La trobada pretén ser un espai de trobada entre lectors, autors, editors i llibreters, i impulsar la literatura en valencià.

La vicepresidenta de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Gemma Pasqual, ha recordat que la trobada literària s'inspira en la Setmana de Llibre en Català de Barcelona, i s'ha felicitat perquè "ja podem dir que tenim consolidada la nostra setmana i, a més a més, al lloc més emblemàtic de la ciutat".

En el mateix sentit s'ha expressat el secretari de la Fundació pel Llibre i la Lectura, Manuel Romero, que ha defensat que per aconseguir la consolidació de la trobada "cal que la ciutat identifiqui la Plaça del Llibre amb la tardor i amb un espai més per gaudir de la lectura".

Actuació musical del grup Verdcel a la Plaça del Llibre de València.

La Plaça del Llibre de València ha crescut enguany, i s'ha ampliat de tres a cinc dies. També ha augmentat en 200 metres quadrats l'espai del recinte i en 600 l'espai de prestatgeries.

Els visitants que s'acostin a la Plaça del Llibre de València, a més de 5.000 títols en llengua pròpia, podran gaudir d'un ampli programa d'activitats per al públic adult, jove i infantil.

stats