País Valencià 16/11/2012

Els bombers alacantins rescaten el cadàver d'una de les 13 persones accidentades al barranc de l'Infern, a la Vall d'Ebo

Els efectius de bombers i Guàrdia Civil han evacuat a nou membres del grup i esperen rescatar els tres restants en les pròximes hores

Efe
1 min

AlacantEls bombers del Consorci Provincial d'Alacant han confirmat la mort d'un jove muntanyenc natural de la localitat alacantina d'Ondara a causa d'un accident quan practicava barranquisme amb altres 12 persones en l'anomenat barranc de l'Infern, al municipi alacantí de la Vall d'Ebo. Els bombers han aconseguit rescatar nou persones que estaven atrapades en un toll del barranc i confien en poder evacuar els altres tres muntanyers atrapats a un altre toll del mateix barranc.

Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant, amb el suport de la Guàrdia Civil, treballen des de fa hores en el rescat de 13 persones que practicaven barranquisme en l'anomenat barranc de l'Infern, al municipi alacantí de la Vall d'Ebo.

Els bombers i altres efectius desplaçats pel Consorci de València miren de rescatar aquestes persones, tres d'elles en un toll del barranc i deu més en un altre. L'avís ha estat rebut sobre les 17.30 hores, quan aquest grup d'esportistes han reclamat ajuda quan un d'ells ha tingut un accident. El barranc de l'Infern està situat entre la Vall d'Ebo i la Vall de Laguar.

stats