País Valencià 24/08/2020

Reducció de contagis al País Valencià, però augment de les víctimes amb tres noves defuncions

S'han notificat 393 nous casos, una lleugera disminució respecte a les dades de divendres i dissabte

Ara
1 min
Un grup de turistes visiten amb bicicleta el centre de València

ValènciaLa conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat aquest dilluns de la detecció de 393 nous positius de coronavirus. Es tracta d'una lleugera disminució respecte a les xifres de les últimes jornades, ja que divendres se'n van notificar 457 i dissabte 483, però prou destacada si es té en compte que ahir diumenge no es van proporcionar dades. El nombre total de casos certificats amb proves PCR des de l'inici de la crisi sanitària al País Valencià és de 19.998.

Més negativa és la xifra de víctimes: aquest dilluns, tres més. El total ja s’eleva a 1.498. En aquests moments, al País Valencià hi ha 3.968 casos actius, 338 persones ingressades i 36 a l’UCI. Pel que fa als brots, n'hi ha 18 més. Amb tot, cap dels nous nuclis de contagi supera els 10 infectats. Pel que fa a les altes, aquest dilluns n'hi ha hagut 562, 22.954 des de l’inici de la pandèmia.

En relació amb les residències, n'hi ha 33 amb almenys un cas positiu, tot i que la conselleria no especifica la quantitat total en cada centre. També tenen ciutadans infectats per coronavirus quatre centres de menors i tres espais que atenen persones amb diversitat funcional. La conselleria tampoc informa de la quantitat total en cadascun. Als geriàtrics aquest dilluns s’han registrat nou positius, quatre treballadors i cinc residents.

stats