País Valencià 26/07/2021

Dos detinguts per una agressió sexual de matinada en una platja de València

Agents de policia van acudir al lloc dels fets avisats per la trucada d'un testimoni

Ara
2 min
Platja de les Arenes i la Malva-rosa de València aquest dilluns, completament negades per les conseqüències de la borrasca Gloria

ValènciaDos joves de 21 i 26 anys han quedat detinguts per la presumpta agressió sexual a una noia diumenge a la matinada a la platja de la Malva-rosa de València, segons ha informat a l'agència Efe la Policia Local de València. Tot apunta que els homes haurien amenaçat la dona i se l'haurien emportat per agredir-la. Diversos testimonis van alertar la policia. Inicialment els homes van intentar fugir però finalment van ser arrestats.

Els fets haurien passat al voltant de les cinc de la matinada al passeig Neptú de la ciutat. Una patrulla de la Policia Local hi va anar avisada per una trucada al telèfon d'emergències. Els agents van recollir les dades facilitades per diversos testimonis, que van informar que els presumptes autors havien fugit en direcció cap al port. Al veure's envoltats pels agents, els sospitosos es van intentar escapar tornant a la platja. En aquest punt, els dos detinguts es van dividir, un es va dirigir al passeig on hauria tingut lloc l'agressió i l'altre va intentar escapar-se introduint-se al mar. Finalment, però, tots dos van ser detinguts.

Segons la Policia Local de València, un dels dos joves portava "una cosa platejada", que podria ser "un ganivet que hauria utilitzat en l'agressió". La possible arma, però, encara no s'ha trobat.

Els testimonis van indicar que van veure els arrestats portant una noia agafant-la "per les aixelles i a empentes" entre "crits d'auxili d'ella", i que els ciutadans els van increpar i trucar al telèfon d'emergències 112. Un amic de la víctima va assenyalar que havia "perdut de vista" la dona i que hauria estat en aquest moment quan hauria passat l'agressió, segons la informació recaptada per la Unitat de Convivència i Seguretat de la Setena Unitat de Districte de la Policia Local de València.

stats