País Valencià 15/05/2013

Una diputada del PP valencià bromeja a Twitter sobre si el nombre d'aturats és el número de la grossa de Nadal

Carmen Amorós ha esborrat el tuit i ha reconegut que "no sabia a què es referia el número"

Ara
1 min

BarcelonaUna diputada del Partit Popular (PP) del País Valencià, Carmen Amorós, ha bromejat a Twitter sobre que 720.000 és "el número de la grossa de Nadal", sense adonar-se que es tractava de la xifra d'aturats que hi ha a la comunitat autònoma que representa.

La diputada ha escrit el comentari durant el ple de les Corts Valencianes, tot just després que cadascun dels diputats de Compromís hagi mostrat un full amb un únic número escrit. Tots els fulls junts formaven el número 720.000.

Els nacionalistes valencians pretenien cridar l'atenció al Partit Popular sobre el fet que hi ha problemes més importants que la iniciativa que havien acabat d'aprovar, el veto de les Corts Valencianes cap als textos que utilitzin 'País Valencià'.

En canvi, Carmen Armorós no ha entès la crítica i poc després ha escrit el polèmic tuit: "Com sempre, Compromís fent el numeret, cartells amb números, apuntem-los, potser és la grossa de Nadal #PleCorts". La diputada ja ha esborrat el tuit i ha comentat que "Mai, i dic mai, no bromejaria amb un tema com l'atur" i que "no sabia a què es referia el número".

stats