País Valencià 30/09/2021

Emotiu homenatge al cantant i productor audiovisual valencià Lluís Miquel Campos

L'intèrpret ha rebut també la Medalla del Consell Valencià de Cultura i l'Alta Distinció al Mèrit Cultural de la Generalitat Valenciana el 2018

Ara
1 min
El cantant i productor audiovisual valencià, Lluís Miquel Campos (a la dreta de la imatge), aplaudit pels assistents a l'homenatge

ValènciaEl Teatre Micalet de València va acollir aquest dimecres un emotiu homenatge al productor audiovisual i impulsor de la Nova Cançó al País Valencià, Lluís Miquel Campos, en un acte organitzat per la Plataforma per la Llengua i el Col·lectiu Ovidi Montllor en què van participar músics com Carraixet, Julio Bustamante, Aitana Ferrer, Mireia Vives, Pau Alabajos i Rafa Xambó, entre altres artistes.

Els assistents van omplir un teatre on diferents intèrprets van recórrer alguns dels principals èxits de Campos, tant en l'àmbit de la cançó com de la producció audiovisual. En la primera faceta es va recordar la seva difusió de la chanson francesa i la creació amb els grups Els 4Z, Lluís Miquel i els 4Z i Pàtxinguer Z de peces com Poema o L'arbre. En la segona, es va destacar la fundació de Tabalet, el primer estudi de gravació del País Valencià, així com la producció de centenars d'àlbums amb el segell Ànec Discos.

Concert de Lluís Miquel i els 4 Z a la Universitat d'Alacant l'any 1990

L'homenatge de la Plataforma per la Llengua i el Col·lectiu Ovidi Montllor a Lluís Miquel Campos se suma a altres reconeixements rebuts pel músic nascut a València l'any 1944, com la recent concessió de la Medalla del Consell Valencià de Cultura o de l'Alta Distinció al Mèrit Cultural de la Generalitat Valenciana rebuda el 2018.

La cantant Aitana Ferrer en un moment de l'homenatge al músic i productor audiovisual valencià Lluís Miquel Campos
stats