País Valencià 27/09/2019

L'Empresa Municipal de Transports de València denuncia un frau de 4 milions

La companyia pública acusa la responsable de l'àrea d'administració de l'empresa

Efe
1 min
UNA REALITAT  El PP a Canàries demana al govern que reguli el lloguer turístic. Aquí no ho fa.

ValènciaL'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha denunciat a la policia haver patit un frau de fins a 4 milions d'euros i ha acomiadat la responsable de l'àrea d'administració de l'empresa per la seva implicació en el cas.

El director gerent de l'EMT, Josep Enric García Alemany, ha informat que l'empresa hauria estat víctima d'un frau, del qual hauria tingut coneixement dilluns passat a la tarda, i que va denunciar l'endemà al matí en una comissaria de la ciutat. Segons el relat fet públic per l'empresa pública mitjançant un comunicat, des de dilluns i fins dijous a la tarda l'EMT ha recopilat informació per aportar més dades.

García Alemany ha afegit que no pot oferir més dades sobre els fets, encara que sí que ha concretat que en el presumpte frau només hi estaria implicada una única empleada, la responsable de l'àrea d'administració. Aquesta persona tenia una llarga trajectòria en el càrrec, i ha sigut acomiadada aquest divendres. La direcció de l'EMT ha convocat de manera urgent una reunió del consell d'administració aquesta tarda per informar els consellers de la situació.

stats