País Valencià 02/09/2013

Esquerra Republicana del País Valencià promou la participació en la cadena que unirà Alcanar i Vinaròs

El president de la formació, Agustí Cerdà, assenyala que molts actes al País Valencià mostraran suport al procés engegat a Catalunya

Ara
1 min
Agustí Cerdà, a la dreta d'Oriol Junqueras. / JOSÉ SOLER / ACN

ValènciaQuan falta poc més d'una setmana per a la celebració de l'Onze de Setembre, Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) ha aprofitat per reiterar el seu suport a la "cadena humana valenciana" que s'està organitzant a Vinaròs (Baix Maestrat).

Aquesta iniciativa, promoguda per Acció Cultural i que compta amb el suport de diferents entitats, partits, sindicats i centenars d'inscrits, consistirà a continuar la Via Catalana més enllà de la frontera administrativa que separa el Principat de Catalunya i el País Valencià, amb la unió de les dues cadenes.

El president d'ERPV, Agustí Cerdà, ha animat la societat a participar en la cadena humana que unirà el proper 11 de setembre els municipis d'Alcanar i Vinaròs, portant més enllà del Principat l'acció a favor de la independència. Per Cerdà, cal participar en la cadena humana valenciana perquè "és el moment de mostrar el nostre suport al procés engegat a Catalunya, i iniciar el nostre camí democràtic pel dret a decidir".

El líder de la formació independentista ha explicat en un comunicat que "a més d'un acte simbòlic", la cadena humana promoguda per Acció Cultural "és una iniciativa cívica i d'aprofundiment democràtic que es repetirà a d'altres punts del País Valencià amb diferents actes". Cerdà ha insistit que, coincidint amb la celebració de l'Onze de Setembre, "és l'hora que iniciem també el nostre camí per decidir lliurement quin ha de ser el nostre futur".

stats