País Valencià 30/01/2013

L'exconseller Vela declararà el dia 15 de febrer per la suposada filtració d'un informe del cas Cooperació

El jutjat d'instrucció número 6 de València cita en qualitat de testimoni a l'exconseller de Cooperació i Solidaritat, Rafael Blasco, qui presumptament va rebre l'informe

Ara
1 min
Plega el conseller d'Hisenda valencià abans de ser imputat

ValènciaEl Tribunal Superior de Justícia valencià ha confirmat avui que l'exconseller d'Hisenda i Administracions Públiques, José Manuel Vela, declararà com a imputat el dia 15 de febrer per la presumpta filtració d'un informe judicial del cas Cooperació. Segons les imatges captades pels mitjans de comunicació, l'exconseller hauria facilitat un informe sol·licitat pel jutjat que investiga el frau d'ajudes a la cooperació al diputat del PP i imputat en la causa, Rafael Blasco.

Vela haurà de prestar declaració en el jutjat d'instrucció número 6 de València, que és la sala que ha assumit la investigació després que l'exconseller perdés la seva condició d'aforat en dimitir del seu càrrec. El TSJ valencià també ha informat que l'exportaveu parlamentari del PP, Rafael Blasco, haurà de personar-se el mateix dia i prestarà declaració en qualitat de testimoni ja que va ser, presumptament, el receptor de l'informe judicial.

També ha estat citat l'exinterventor de la Generalitat Valenciana, Salvador Hernándiz, imputat en la causa per ser signar l'informe sol·licitat per la justícia. Dies després de conèixer la suposada filtració, el govern valencià va decidir cessar al llavors interventor general de l'administració valenciana.

stats