País Valencià 25/09/2013

Alberto Fabra assegura que l'"única responsabilitat" de Camps i Barberá és haver "treballat per València"

El president de la Generalitat Valenciana diu que "des de sempre" ha confiat en la innocència de l'alcaldessa de València i del seu predecessor

Efe
1 min

ValènciaEl president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha defensat avui que l'"única cosa que van fer" el seu antecessor, Francisco Camps, i l'alcaldessa de València, Rita Barberá, amb l'Instituto Nóos va ser "treballar" per la Comunitat Valenciana i per la ciutat de València.

Fabra ha fet aquestes declaracions als passadissos de les Corts valencianes en ser preguntat per la seva opinió sobre la decisió del Tribunal Superior de Justícia valencià de no assumir la instrucció del cas Nóos en la part referida a les actuacions de Camps i Barberá.

"El que hem de tenir ara molt clar és que la justícia ha parlat i ha dit que no seran imputats, i que el cas queda a Palma de Mallorca, amb la qual cosa podem estar molt tranquils i molt contents per la resolució d'ahir", ha manifestat.

El president ha insistit que el que van fer Camps i Barberá va ser "intentar incrementar la projecció internacional" de València "i poder aconseguir amb això que s'incrementés el nombre de turistes". "Aquesta va ser la seva única responsabilitat", ha ressaltat Fabra, que ha assenyalat que el tribunal ja ha dit que no "tenen cap responsabilitat", per la qual cosa han d'estar "tots molt tranquils".

Fabra ha assegurat que "des de sempre" ha confiat en la innocència de tots dos dirigents i que, "per descomptat", confia que no seran imputats en un futur.

stats