País Valencià 02/09/2013

Alberto Fabra es mostra "tranquil" davant la petició d'imputació de Camps i Barberá

El president valencià defensa els seus companys de partit i recorda que els convenis tenien el vistiplau de l'Advocacia

Acn
1 min
Fabra ha assistit aquest matí a l'Executiva del PP celebrada a Madrid. / PPCV

MadridEl president valencià, Alberto Fabra, ha manifestat aquest dilluns "tranquil·litat a tots els nivells" davant la petició d'imputació en el 'cas Nóos 'de l'expresident Francisco Camps i l'alcaldessa de València, Rita Barberá, per part de la Fiscalia Anticorrupció.

En declaracions als mitjans a la sortida de l'executiva del Partit Popular a Madrid, Fabra ha defensat que Camps i Barberá "el que van fer és posar en valor la Comunitat Valenciana, treballar per la seva projecció internacional i fer que com més esdeveniments poguessin venir, millor". Fabra ha afegit que els convenis signats amb Urdangarin tenien tots els informes favorables per part de l'Advocacia de la Generalitat Valenciana.

La Fiscalia Anticorrupció ha presentat aquest dilluns un escrit adreçat al Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià en què sol·licita imputar l'alcaldessa de València, Rita Barberá, i l'expresident Francisco Camps en relació amb els convenis signats amb Iñaki Urdangarin.

Segons les primeres informacions, la Fiscalia veuria indicis de delictes de prevaricació, frau, malversació i tràfic d'influències en el marc del 'cas Nóos'. La Fiscalia fixa així posició després que el jutge de Palma José Castro enviés al TSJ valencià l'exposició raonada sobre indicis de delicte de Camps i Barberá.

stats