Violència masclista

Un home assassina la seva parella i se suïcida a la Vila Joiosa

No constaven antecedents ni denúncies per violència de gènere en el sistema Viogén

Ara
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu.

ValènciaUn home de 52 anys ha degollat la seva dona, de 40 anys, a la localitat alacantina de la Vila Joiosa i posteriorment s'ha suïcidat precipitant-se al buit des d'un pont, segons han confirmat fonts de la investigació. El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha rebut l'avís d'un possible suïcidi des del pont de la línia del TRAM que travessa el riu Amadòrio. Al lloc hi ha acudit una unitat del SAMU que ha confirmat la defunció de l'home, casat i amb tres fills, segons ha informat el CICU.

Al sospitar que "per tots els indicis" podria tractar-se d'un cas de violència de gènere, agents de la Guàrdia Civil, després d'identificar el cadàver de l'home, s'han desplaçat al domicili familiar, a la Vila Joiosa, a l'interior del qual han trobat degollada la dona, segons han informat fonts coneixedores del cas.

La Guàrdia Civil ha sol·licitat assistència sanitària i un equip del SAMU s'ha traslladat fins al lloc. No obstant això, únicament ha pogut confirmar la defunció de la dona, de 40 anys, a causa de la ferida d'arma blanca provocada pel seu marit. Les mateixes fonts han assenyalat que no constaven antecedents ni denúncies per violència de gènere en el sistema Viogén del ministeri de l'Interior.

stats