País Valencià 09/06/2013

Controlat l'incendi forestal declarat aquesta tarda a Bocairent, a la serra de Mariola

El centre de coordinació d'emergències de la Generalitat Valenciana calcula que el foc ha afectat cinc hectàrees del paratge del Pla de les ànimes

Ara
1 min

ValènciaEl treball dels bombers ha aconseguit controlar l'incendi declarat aquesta tarda a Bocairent, a la serra de Mariola. Les brigades que treballaven en l'extinció de les flames han declarat el foc controlat a les 22.42 hores, segons ha informat el centre de coordinació d'Emergències. Les mateixes fonts assenyalen que la primera estimació dels bombers calculen que les flames podrien haver afectat una extensió de cinc hectàrees del terme municipal de Bocairent.

A primera hora de la nit, tres brigades forestals i dues autobombes han estat treballant en l'extinció de l'incendi forestal que s'ha declarat aquest diumenge a la serra de Mariola i que ha afectat un paratge de la localitat valenciana de Bocairent (Vall d'Albaida). El foc s'hauria declarat cap a les 20.00 hores, quan el telèfon d'Emergències ha rebut l'avís de l'incendi.

Fins al paratge del Pla de les Ànimes –lloc on s'han originat les flames– s'han desplaçat res més rebre l'avís un total de quatre brigades, tres autobombes i tres mitjans aeris, així com un coordinador forestal i bombers d'Ontinyent. Al caure la nit, els mitjans aeris s'han retirat i s'han quedat les tres brigades i les dues autobombes treballant a la zona fins que el foc ha estat controlat. El servei d'Emergències havia declarat avui el risc màxim d'incendis a la província de València.

stats