País Valencià 29/07/2013

Controlat l'incendi forestal de Cofrents

En cap moment les flames han amenaçat el nucli urbà o la central nuclear

Ara
1 min

ValènciaEls 14 mitjans aeris, les vuit brigades i els nou vehicles desplaçats a Cofrents per fer front a les flames que des de primer hora de la tarda cremaven a la capital de la Vall de Cofrents han aconseguit controlar l'incendi forestal a les 20.21 hores, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana.

Una trucada al telèfon 112 ha alertat a les 17.36 de l'incendi que, segons les mateixes fonts, s'ha originat a tan sols tres quilòmetres del límit entre el País Valencià i Castella-la Manxa. La proximitat al territori castellà ha fet que dels 14 mitjans aeris que hi treballen a l'incendi, cinc en siguin del govern autonòmic de Castella-la Manxa.

El govern de Castella-la Manxa ha participat en els treballs d'extinció amb cinc mitjans aeris que s'han desplaçat fins la zona afectada atès la proximitat de les flames al seu territori. Per la seva banda, el Consorci de Bombers de València ha enviat a la zona tres dotacions, un oficial, un tècnic forestal, dos coordinadors forestals i un sergent.

stats