País Valencià 29/11/2013

L'empresa comunica de matinada als professionals de RTVV que no han d'anar a treballar mai més

A partir de les tres de la matinada, els treballadors han rebut un correu electrònic en què l'empresa els comunicava que a partir d'avui estan en situació de permís retribuït

Efe
1 min

ValènciaEl consell de liquidació de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) està remetent correus electrònics als treballadors per comunicar-los que a partir d'avui estan en situació de permís retribuït i que l'empresa es farà càrrec dels seus salaris fins a l'extinció de la relació laboral. Des de les tres de la matinada, els treballadors estan rebent els correus on se'ls comunica la seva nova situació en aplicació de la llei de liquidació i extinció de RTVV.

Mentrestant, es mantenen les emissions de la televisió autonòmica, a l'espera que en qualsevol moment es produeixi el tall del senyal, com ha ocorregut amb la de Nou Ràdio al voltant de la mitjanit.

A dos quarts de cinc de la matinada, el cap de seguretat de RTVV i el cap de la policia autonòmica s'han reunit amb el president del comitè d'empresa, Vicent Mifsud, segons ha explicat ell mateix als periodistes, mentre que diversos treballadors es mantenen custodiant el control tècnic central per intentar evitar que hi accedeixin.

La vicepresidenta del comitè d'empresa, Salut Alcover, ha assegurat que si no s'han tallat abans les emissions, amb tot el que s'ha estat dient en antena, és perquè "no saben ni tallar un cable", i s'ha preguntat "com deuen governar" així. A més, el personal de la neteja ha denunciat en antena que no pot accedir als seus vehicles per abandonar les instal·lacions.

stats