SOCIETAT
País Valencià 12/03/2013

Els nens d'Alboraia tornen a Mèxic

La jutge entrega al pare els tres fills que vivien amb la mare en aquesta localitat valenciana. S'han viscut escenes de tensió en el moment en què la mare s'ha hagut d'acomiadar dels fills

Efe
1 min

ValènciaEl jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Moncada (València) ha executat aquest dimarts la resolució judicial que ordenava l'entrega al pare dels tres menors de doble nacionalitat espanyola i mexicana que residien a Alboraia amb la seva mare. Ara hauran de tornar a Mèxic. Aquest mateix matí la mare ha anat a les dependències judicials acompanyada dels seus fills amb l'objectiu que se sotmetessin a un examen psicològic que va sol·licitar per intentar impedir l'execució de al sentència que obligava el retorn dels nens a Mèxic.

Després de l'exploració dels nens, la jutge ha desestimat la petició de la suspensió de l'execució de la sentència i ha ordenat que es compleixi la resolució judicial. Un centenar de persones, entre familiars i amics, s'han congregat a les portes dels jutjats per impedir que els nens marxessin. S'han viscut escenes de tensió. Finalment, el nen han pujat a una furgoneta policial acompanyats del seu pare i custodiats per mig centenar de policies i agents de la Guàrdia Civil.

stats