País Valencià 19/09/2013

Noves Generacions del PP expulsa un dels joves valencians fotografiats fent la salutació feixista

El comitè de drets i garanties de l'organització juvenil del PP té pendent resoldre la resta de casos

Europa Press
2 min

MadridNoves Generacions del PP ha expulsat de la formació un dels seus militants que el passat mes d'agost va aparèixer en diverses fotografies amb símbols feixistes i preconstitucionals, segons ha confirmat la presidenta de l'organització juvenil, Beatriz Jurado, en un missatge escrit a una xarxa social.

Aquesta decisió es pren arran de l'aparició en diversos mitjans de comunicació i xarxes socials, durant el passat mes d'agost, de fotografies de joves del PP realitzant salutacions feixistes, com la d'un membre de Noves Generacions de Gandia, la d'un dirigent de Xàtiva que va posar amb una bandera amb símbols racistes o la d'un regidor del PP de Canals posant amb la bandera franquista.

El comitè de drets i garanties de Noves Generacions ja va obrir un expedient informatiu a cadascun d'aquests membres, i serà aquest òrgan intern l'encarregat de resoldre de manera individual la situació d'aquests membres de la formació juvenil.

De moment, el comitè ha acordat l'expulsió d'Óscar Rodríguez, afiliat de Noves Generacions de Paterna (l'Horta), que en unes fotos apareixia amb el braç alçat fent la salutació feixista i amb una bandera del PP de fons, i en una altra instantània apareixia en roba interior i actitud sexual.

Rodríguez va presentar la seva candidatura a la presidència local de Noves Generacions, encara que, després de sortir a la llum les fotografies, va retirar-la. El cas, però, està pendent de ser tractat en el comitè de drets i garanties, que es reunirà en breu i que presumiblement confirmarà la decisió de l'organització juvenil del partit, segons han confirmat a Europa Press fonts populars.

A més de les fotografies, Óscar Rodríguez comptava amb el carnet de militant de diverses organitzacions, un fet que, segons les mateixes fonts, suposa l'expulsió immediata de la formació d'acord amb els estatuts del partit.

stats