País Valencià 09/11/2012

Compromís vol que el propietari d'Over Marketing expliqui els treballs amb la Generalitat Valenciana

El portaveu de la coalició, Enric Morera, sol·licita al fiscal que torni a citar Daniel Mercado perquè aclareixi si arran els contractes públics va treballar per al PP valencià

Ara
1 min
El portaveu de Compromís, Enric Morera, ahir a la Ciutat de la Justícia de Barcelona.

ValènciaEl síndic de la coalició Compromís, Enric Morera, va enviar ahir un fax al fiscal anticorrupció de les Illes Balears sol·licitant-li que torni a citar el propietari de l'empresa Over Marketing, Daniel Mercado, per prendre-li declaració sobre els contractes que va signar amb la Generalitat Valenciana i esbrinar si arran d'aquests treballs també va col·laborar amb el Partit Popular valencià.

Segons algunes informacions, Daniel Mercado hauria assegurat en la seva primera declaració que la seva empresa va treballar per a l'expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps. Així mateix, Mercado va reconèixer haver treballat a les ordres de l'expresident balear, Jaume Matas, durant la campanya electoral. Per això, Morera argumenta la seva petició al fiscal anticorrupció dient que "seria interessant que revelés tota esta informació en una nova compareixença en seu judicial, com també seria interessant que se sol·licités a la Generalitat que aporte tots els contractes i factures amb eixa mercantil".

El portaveu del grup parlamentari explica també en el seu escrit que el govern valencià no ha lliurat còpia dels contractes amb Over Marketing, tot i les repetides sol·licituds de Compromís, per la qual cosa demana al fiscal que reclame també tota eixa informació per saber "com i amb qui s'ha gastat els diners dels valencians el Partit Popular de la Comunitat Valenciana".

Aquest escrit és el segon que envia Enric Morera al fiscal anticorrupció de Balears. El primer va ser en relació al cas Nóos, que també s'investiga a Palma i que ha revelat el suposat frau d'alguns negocis que Iñaki Urdangarin va subscriure amb la Generalitat Valenciana i pel qual el síndic de Compromís va haver de declarar davant el jutge José Castro a Barcelona.

stats