País Valencià 07/06/2013

La Guàrdia Civil deté un ancià acusat de ferir amb un ganivet una companya de residència a València

Tant la víctima com l'agressor estan ingressats a l'Hospital Clínic de València. L'anciana està "molt greu" a conseqüència d'una ferida de ganivet al coll

Efe
1 min

ValènciaMembres de la Guàrdia Civil han detingut un home de 83 anys que ahir va ferir al col amb un ganivet una anciana de 92 anys amb la qual havia mantingut una relació sentimental. Els fets es van produir al geriàtric on resideixen a la localitat valenciana de Massamagrell, segons han informat a EFE fonts de l'institut armat.

Tant la víctima com l'agressor, que després d'atacar la dona va tractar de lesionar-se, estan ingressats a l'Hospital Clínic de València. L'estat de l'anciana, amb una ferida d'arma blanca en la tràquea, és "molt greu", mentre que l'home, que presenta una ferida lleu al canell, roman "estable", segons han concretat a EFE fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i del mateix hospital.

Els fets van ocórrer al voltant de les 15.00 hores a una residència de la tercera edat situada en el terme municipal de Massamagrell, quan un intern va treure al pati a una interna amb la qual havia mantingut una relació. En un moment donat, va agarrar la dona i li va clavar al coll una arma blanca, sense que les fonts hagin precisat si una o diverses vegades. Després d'atacar a la dona i després que diverses persones s'adonessin del succeït, l'home va tractar de lesionar-se.

La Guàrdia Civil ha iniciat una investigació per esclarir els fets i, mentre, els agents mantenen arrestat i vigilat a l'ancià a l'hospital.

stats