País Valencià 23/08/2021

La policia busca els autors d'una agressió homòfoba a un menor a Petrer

Haurien amenaçat un noi amb una navalla cridant-li "El matarem maricon"

Ara
1 min
Concentració a la plaça de l'Ajuntament de València en repulsa per la mort de Samuel Luiz, de 24 anys

ValènciaLa Policia Nacional ha obert un dispositiu de cerca dels presumptes autors d'una agressió homòfoba a un menor de 17 anys a Petrer (Vinalopó Mitjà) a qui van amenaçar amb una navalla cridant-li "Et matarem maricon", segons han informat fonts de la Delegació del govern espanyol.

Els fets van passar divendres al voltant de les 21.45 h quan la víctima passava per la porta d'un poliesportiu situat a l'avinguda Reina Sofia de la localitat i dos nois que en sortien presumptament el van agredir.

Segons la denúncia que ha interposat a la comissaria de la Policia Nacional d'Elda la víctima, un dels dos nois el va agafar per l'esquena i el segon va treure una navalla i l'hi va posar a la panxa mentre li deia: "Et matarem maricon fill de puta". En aquell moment un vehicle va passar a gran velocitat i els dos nois, encara no identificats, van fugir mentre li continuaven cridant "Et matarem maricon, et matarem". En aquests moments, la policia ja practica proves per intentar identificar els presumptes autors.

La víctima ha explicat l'agressió que va patir als seus perfils a les xarxes socials, on relata els fets i detalla que els autors "eren dos xics, un de cabells arrissats, baixet i de pell bruna i un altre més alt, de cabells llisos curts i també bru".

stats