País Valencià 14/03/2016

El PP reitera que demanarà l'acta als regidor de València imputats per blanqueig

La líder Isabel Bonig assenyala que que els edils investigats es van comprometre a deixar el càrrec si seguien imputats

Efe
1 min
Isabel Bonig vol distanciar-se d’anteriors direccions del PP valencià per revifar un partit esquitxat per la corrupció.

ValènciaLa presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha demanat avui "prudència" abans d'analitzar el sumari del cas sobre el suposat blanqueig de capitals en el grup municipal de l'Ajuntament de València i de demanar als regidors investigats en la causa la seva acta, tal com va dir fa setmanes que passaria si en aixecar-se el secret del sumari seguien imputats.

Bonig s'ha pronunciat així després que el jutge que instrueix el cas Imelsa hagi acordat aixecar el secret de sumari de la peça separada que investiga donacions al partit per blanquejar diners de suposada procedència il·lícita, en la qual estan imputades 48 persones, a més del PP com a persona jurídica.

La dirigent del PP valencià ha assenyalat a Efe que al moment en què s'analitzi i s'estudiï tota aquesta documentació, s'adoptaran les decisions "oportunes". Aquestes mesures seran comunicades al grup municipal, que també decidirà sobre les mesures a prendre ja que nou dels seus deu regidors estan investigats.

Malgrat apel·lar a la "prudència", Bonig ha ressaltat que el posicionament del PP valencià és "molt clar" respecte a la línia que cal aplicar, i que va ser "plenament acceptada" per aquests edils, que es van comprometre a deixar l'acta si quan s'aixequés el secret del sumari seguien investigats (imputats) en la causa. "Per tant, si continuen en qualitat d'investigats i hi ha proves, se'ls sol·licitarà el lliurament de l'acta" de regidors, ha assegurat la presidenta dels populars valencians, Isabel Bonig.

stats