País Valencià 13/11/2017

La nova ràdio valenciana comença a emetre en proves

Les emissions regulars arribaran al desembre amb un magazín social i cultural

Ara
1 min
La periodista Jèssica Crespo, provinent de la SER, serà la primera veu que apareixerà en la nova etapa del canal autonòmic.

ValènciaLa nova ràdio pública valenciana, À Punt, ha iniciat aquest matí les seves emissions en proves. L'emissora, que té previst començar a emetre de forma regular a partir del desembre, ha fet públic l'inici d'aquest període mitjançant una piulada al seu compte de Twitter.

En aquesta primera emissió després del tancament que es va produir el 29 de novembre del 2013, els continguts d'À Punt es basaran en una programació musical que permetrà a l'emissora avaluar la seva fiabilitat tècnica.

Les emissions regulars del desembre s'iniciaran amb un magazín cultural i social i no disposaran de serveis informatius que À Punt incorporarà durant els següents mesos.

Durant l'últim mes de l'any també començaran les emissions de la web amb continguts especialment dirigits al públic infantil. El retorn de la televisió, molt més complex tècnicament, està previst per al primer trimestre del 2018.

stats