País Valencià 13/11/2012

Centenars d'afectats per les retallades escridassen Mariano Rajoy en la seva visita a València

Els treballadors de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i de Radiotelevisió Valenciana protesten pels ERO que afecten aquestes dues empreses públiques

Salvador Almenar
1 min
Centenars de valencians han rebut amb una forta xiulada el president Rajoy / CÁRDENAS / EFE

ValènciaAproximadament un miler de persones han rebut aquest matí a València amb una forta xiulada el president del govern espanyol, Mariano Rajoy. Treballadors de l'empresa pública Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, de l'ens Radiotelevisió Valenciana, treballadors de la sanitat i de l'educació s'han concentrat a les portes del Palau de Congressos per protestar pels ERO i contra les retallades laborals que viuen a conseqüència de les polítiques del govern espanyol i valencià.

Rajoy, que ha visitat València per primera vegada des de les eleccions generals del 2011, ha estat rebut entre xiulets i crits contra les mesures i retallades aprovades pel seu govern. Els protagonistes de la protesta han mostrat cartells en contra de les retallades pressupostàries, sota l'atenta mirada d'un nombrós dispositiu de seguretat que separava els manifestants de l'accés per on havien d'entrar Rajoy i la resta d'autoritats.

El president espanyol ha compartit l'escridassada dels ciutadans que s'han manifestat amb l'alcaldessa de València, Rita Barberá, i el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra. Tots tres han assistit a la inauguració del segon congrés de directius de l'Associació per al Progrés de la Direcció (APD).

stats