País Valencià 07/02/2013

Radiotelevisió Valenciana notificarà als afectats de l'ERO de Canal 9 el seu acomiadament via e-mail

La direcció de l'empresa assegura que dissabte s'enviarà un correu electrònic a tots els treballadors amb la notificació de si resulten afectats o no per l'ERO

Ara
1 min
L'ERO de RTVV afectarà 1.198 persones que treballen per a l'ens valencià, un 70% del total.

ValènciaLa direcció de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) ha informat que notificarà aquest dissabte, dia 9 de febrer, a tots els treballadors de Canal 9 o que presten serveis a la televisió pública valenciana si han resultat o no afectats per l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que s'està aplicant a l'entitat. El nombre total d'afectats –es preveuen gairebé 900 acomiadaments– se sabrà a partir de les 10 del matí, quan s'enviïn totes les notificacions.

L'empresa pública ha explicat al comitè d'empresa que el procediment triat per comunicar els acomiadaments ha estat finalment el correu electrònic, com ja va passar a Ràdio 9 i a l'Ens de RTVV. Dissabte, doncs, s'enviarà un e-mail tant al compte de correu corporatiu com al compte personal, si ha estat comunicat a l'empresa, notificant a cada treballador si resulta afectat per l'ERO.

Segons el Twitter d'Intersindical Valenciana, l'empresa acomiadarà 500 treballadors des del dia 13 fins a principis de març, però no han concretat les sortides del mes de juny i agost. El sindicat també s'ha mostrat insatisfet perquè aquesta informació ha estat facilitada als mitjans de comunicació abans de comunicar-la als mateixos treballadors. La direcció de l'empresa ha enviat el seu comunicat quan encara estava reunida amb el comitè d'empresa.

stats