País Valencià 13/12/2012

L'Audiència de València confirma el processament de l'exsecretari general de RTVV per abusos sexuals

El tribunal desestima el recurs de Vicente Sanz perquè considera que les declaracions i les proves són suficients per acreditar la seva imputació

Ara
1 min

ValènciaL'Audiència de València ha confirmat el processament de l'exsecretari general de Radiotelevisó Valenciana (RTVV), Vicente Sanz, pels presumptes delictes d'abusos sexuals, assetjament sexual i amenaces a tres treballadores de l'empresa. Segons explica Intersindical, la sala ha desestimat el recurs presentat per Sanz perquè considera que "la procedència de l'acte de processament és inqüestionable".

Segons les mateixes fonts, el tribunal creu que les declaracions dels testimonis i les víctimes, les proves pericials i els informes psiquiàtrics són pilars suficients per acreditar que l'"imputat s'hauria servit del càrrec que ocupava en l'ens per obligar a les treballadores a mantindre contactes sexuals sense consentiment", condicionant el lloc de treball de les víctimes a aquests contactes.

Amb la decisió de l'Audiència de València de desestimar el recurs interposat per l'acusat, el cas torna de nou al jutjat d'instrucció número 1 de Paterna per continuar la fase d'investigació.

stats