Mitjans públics
País Valencià 28/09/2012

Els treballadors de Canal 9 faran vaga el 9 d'octubre, coincidint amb la Diada del País Valencià

El comitè d'empresa vol pressionar perquè no s'acomiadi cap treballador mentre no s'hagi concretat el futur de Radiotelevisió Valenciana

Ara
1 min
Protesta dels treballadors de RTVV a les portes de l'edifici on està reunit el consell d'administració

BarcelonaEl comitè d'empresa de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) ha convocat una vaga per al dia 9 d'octubre, Diada Nacional del País Valencià, per "exigir a l'empresa que no s'acomiadi cap treballador mentre no es conegui el contracte programa que ha de regir el futur de l'empresa i que es garanteixin els actuals canals de ràdio i televisió". En aquest sentit demana a la direcció actual dels mitjans públics valencians i als seus futurs gestors que "garanteixin la seva viabilitat futura".

La jornada de vaga, que coincidirà amb el 23è aniversari de l'empresa, s'allargarà de 9.00 a 16.00 i ha de servir per "expressar el rebuig a l'ERO i a l'atac de la Generalitat [Valenciana] al principal mitjà de comunicació dels valencians". La direcció de RTVV va aprovar a l'agost un pla per acomiadar 1.198 dels 1.695 treballadors que té l'empresa.

El comitè d'empresa denuncia també la "persecució laboral que està duent a terme la direcció de RTVV", i exigeix que "s'arxivin els procediments sancionadors oberts recentment contra 56 treballadors".

stats