País Valencià 23/10/2019

València i Castelló es preparen per a la celebració de la Plaça del Llibre

La fira de la literatura en valencià viurà la seva primera edició a Castelló i la setena a València

Ara
1 min
Representants de les entitats i administracions organitzadores de la Plaça del Llibre de València amb el cartell de la setena edició

ValènciaA partir d'aquest dijous, 24 d'octubre, i fins diumenge (en el cas de Castelló de la Plana), o la setmana vinent a València, en concret del 30 d'octubre al 3 de novembre. Són les dates escollides per a la celebració de la Plaça del Llibre, la iniciativa que pretén donar visibilitat a la literatura escrita en valencià.

En el cas de Castelló de la Plana es tracta de la primera edició, i tindrà lloc a la plaça de Santa Clara. Pel que fa a València, serà la setena i es durà a terme a plaça de l'Ajuntament. Aquesta diferència és al darrere de les expectatives de cada cita, ja que, mentre que a Castelló l'objectiu és impulsar una fira que durant els pròxims anys pugui créixer progressivament, a València els organitzadors aspiren a superar els 15.000 assistents i els 5.000 exemplars venuts de l'edició passada.

La Plaça del Llibre és una iniciativa de la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL), l'Associació d'Editors del País Valencià, el Gremi de Llibrers, l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i Acció Cultural del País Valencià que rep el suport de les institucions municipals, autonòmiques i estatals.

stats