País Valencià 25/01/2018

Ximo Puig acusa el PP valencià de ser hereu de la gestió de Camps

El president valencià assegura que "no hi ha un nou" partit

Daniel Martín
1 min
Ximo Puig durant la seva intervenció a la sessió de control al govern valencià.

ValènciaLa confessió ahir de l'ex secretari general del Partit Popular Ricardo Costa en el judici sobre el presumpte finançament il·legal de les campanyes electorals de la formació conservadora del 2007 i el 2008 ha protagonitzat la sessió de control al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. El PSPV i Compromís no han desaprofitat l'ocasió, i en cadascuna de les seves intervencions han evocat les revelacions fetes ahir per Costa.

Puig primer ha assegurat que el PP valencià "ha d'assumir responsabilitats polítiques", per després adreçar-se a la presidenta del conservadors valencians, Isabel Bonig, a qui ha retret "d'estar-hi asseguda [al seu escó al parlament valencià i al capdavant del PP] perquè l'hi van posar Carlos Fabra i Paco Camps". "No hi ha un nou PP", ha conclòs el cap del Consell.

El president valencià també ha llegit una nota de premsa que encara segueix penjada a la web del PP valencià en la qual Bonig subratlla: "El PP està orgullós del nostre president Camps i del nostre secretari general, Ricardo Costa". Un fet que a ulls del cap del Consell, demostra la vinculació entre l'actual i l'anterior direcció dels conservadors valencians.

Les acusacions de Puig han estat contestades únicament pel diputat popular Fernando Pastor, que ha defensat que Isabel Bonig va ser escollida "pels militants" de la formació conservadora mitjançant "un procés de primàries".

stats