Donen productes per valor de 7.180 euros a Aliments per la Solidaritat de l'Alt Urgell

La donació l'ha fet l'ONG religiosa Latter-day Saint Charities

L' ONG Latter-day Saint Charities, pertanyent a l'Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies, ha fet una donació de productes infantils al projecte Aliments per la Solidaritat, que gestiona el Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell (CAPAU) amb la col·laboració de Creu Roja. Tal com han donat a conèixer des del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, aquests productes aniran destinats a les famílies de la comarca que estan patint amb més gravetat els efectes econòmics derivats de la pandèmia de la Covid-19. El material donat té un valor total de 7.180 euros.

Els productes rebuts són bolquers de totes les talles, tovalloletes, xampús, gels, colònies, locions, cremes de bolquers, biberons, tetines, culleres de silicona, pitets d'un sol ús, xumets i anelles de dentició, entre altres. Aquests productes s'agruparan en lots per tal que cada família receptora en tingui un assortit el més complet possible.

La logística de distribució es farà des del Centre de Distribució d'Aliments (CDA) de la comarca. La funció del CDA és fer arribar aliments de primera necessitat, i preferentment de caducitat llarga, així com productes d'higiene a les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat. El centre és gestionat pel CAPAU amb la col·laboració de les entitats del tercer sector Creu Roja i La Seu Solidària.

L'ONG Latter-day Saint Charities va començar a operar a l'Estat espanyol el passat mes de març amb el propòsit de col·laborar a atendre les necessitats socials locals relacionades directament amb la pandèmia. El president del CAPAU i alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, i la tinent d'alcalde d'atenció a les persones, Marian Lamolla, han volgut expressar públicament el seu " agraïment a Latter-day Saint Charities per la seva solidaritat amb la donació d'uns productes infantils que representaran un important ajut per a les famílies més vulnerables de la comarca".

El + vist

El + comentat