Pirineus 15/07/2020

Ajuda de 250.000 euros per remodelar l'edifici consistorial de Puigcerdà

L'aportarà la Generalitat per a una inversió total de prop d'1,4 milions d'euros

Ara Pirineus
1 min
L'edifici consistorial. / AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ

PuigcerdàTot just aquest dimecres al matí la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha anunciat la dotació que rebrà l'Alt Pirineu i Aran a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya, i poques hores després alguns consistoris ja han explicat a què destinaran els diners. En el cas de Puigcerdà, l'Ajuntament ha explicat que rebrà 250.000 euros, que es destinaran a la remodelació de l'edifici que acull el consistori.

En aquest sentit, l'Ajuntament ha explicat que "es tracta d'una inversió important, d'entre 1,3 i 1,4 milions d'euros", i que està previst que el projecte s'iniciï durant aquest mandat. Concretament, l'actuació pretén fer una remodelació integral de l'edifici, guanyar la tercera planta -que avui en dia és un altell- per a oficines i dependències municipals; suprimir les barreres arquitectòniques i instal·lar-hi un ascensor.

370.000 euros a Organyà

Qui també ha detallat ja què rebrà del PUOSC ha estat l'Ajuntament d'Organyà. A través de les xarxes socials ha informat que se li han atorgat 370.000 euros, que es destinaran a la millora d'equipaments, serveis i infraestructures municipals.

stats