Pirineus 14/04/2021

La Seu d'Urgell comença la vacunació massiva contra el covid-19

Es fa a la pista polivalent de la zona esportiva municipal

ARA Pirineus
1 min
Vacunació massiva a la Seu d'Urgell

La Seu d'UrgellAquest dimecres al matí ha començat la vacunació massiva contra el covid-19 a la pista polivalent de la zona esportiva municipal, després que aquest dimarts es portés a terme amb èxit una prova pilot amb la vacunació d'una cinquantena de persones. Aquest dimecres es vacunaran unes 360 persones aproximadament en aquest nou punt de vacunació que l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha cedit a l'Institut Català de la Salut (ICS). Cal recordar que la pista polivalent és un espai ampli, ventilat i de fàcil d'accés per a tothom, ja que les persones amb mobilitat reduïda poden accedir en cotxe fins a la mateixa entrada, a peu pla.

D'altra banda, l'equip de govern ha volgut agrair "molt sincerament" la bona predisposició de les Germanes de la Sagrada Família d'Urgell pel fet d'haver posat a disposició l'edifici de 'La Punxa', situat davant del CAP i el Sant Hospital, per portar a terme aquest procés de vacunació massiu a la nostra ciutat.

Vacunació massiva a la Seu d'Urgell

No obstant, entre aquest i la resta d'espais posats a disposició per part de l'Ajuntament al Departament de Salut per a la vacunació massiva, l'ICS va decidir fer-ho a la pista polivalent, que és un espai més gran i de fàcil ventilació i que pot acollir un gran nombre de persones i professionals, necessitats sanitàries que no cobria l'edifici que cedia aquesta congregació religiosa.

stats