Pirineus 20/08/2020

Denunciat per talar 3 hectàrees més de les permeses en un terreny d'Isona i Conca Dellà

Ho han detectat els Agents Rurals

Ara Pirineus
1 min
La zona afectada. / AGENTS RURALS

Isona i Conca DellàEls Agents Rurals han denunciat a una persona per haver fet una rompuda forestal major de la qual tenia autoritzada. Tal com han donat a conèixer des del cos, els fets han tingut lloc al terme municipal d'Isona i Conca Dellà, al Pallars Jussà.

Agents del cos han inspeccionat la zona, alertats per la tala d'arbres, i han demanat l'autorització pertinent per fer aquesta rompuda forestal. Posteriorment, han pres mesures del terreny afectat i han comprovat que la persona s'havia excedit en tres hectàrees la superfície autoritzada, motiu pel qual l'han denunciada.

Denunciats per circular camp a través a Salàs

D'altra banda, unes hores abans els mateixos Agents Rurals també han donat a conèixer una altra denúncia, en aquest cas a Salàs de Pallars, a la mateixa comarca del Pallars Jussà. Segons han explicat, han denunciat els conductors de diversos vehicles que havien circulat camp a través i havien estacionat dins el Domini Públic Hidràulic. Des del cos han recordat que la circulació a motor camp a través està prohibida.

stats