Pirineus 22/08/2020

Denunciats per deixar el gos a dins del cotxe a ple sol a Collegats

L'animal, que ha estat detectat pels Agents Rurals, ha sobreviscut

Ara Pirineus
1 min
El vehicle amb el gos a dins, a la zona de Collegats. / AGENTS RURALS

La Pobla de SegurEls Agents Rurals han denunciat als propietaris d'un vehicle que havien deixat a un gos al seu interior, a ple sol. Els fers s'han produït al terme municipal de la Pobla de Segur, a la carretera C-13 vella, a la zona de Collegats. Afortunadament, l'animal ha sobreviscut, tal com es pot veure a la imatge facilitada pels Agents Rurals.

Des del cos han recordat que està prohibit mantenir animals de companyia més de quatre hores en vehicles estacionats. A l'estiu, a més, han d'estar aparcats a l'ombra facilitant la ventilació, ja que pocs minuts al sol en un vehicle tancat poden ser letals per a qualsevol animal de companyia.

Denunciats per dormir al cotxe al Parc Nacional

D'altra banda, en les darreres hores els Agents Rurals també han donat a conèixer que han imposat diverses denúncies per pernoctar dins del vehicle a la Zona Perifèrica de Protecció (ZPP) i al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Des del cos han recordat que l'òrgan gestor no permet pernoctar en vehicles ni a l'interior de parc ni a la ZPP.

stats