Pirineus 01/09/2020

La Seu donarà més ajudes a persones en atur o ERTO pel covid-19

L'Ajuntament ha obert una segona convocatòria i entregarà fins a 400 euros en targetes-moneder

Ara Pirineus
1 min
L'ajuntament de la Seu d'Urgell. / RÀDIOSEU

La Seu d'UrgellL'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha obert una segona convocatòria per sol·licitar ajuts per a persones a l'atur o en ERTO a causa del covid-19. Aquesta nova convocatòria s'ha iniciat aquest dimarts 1 de setembre i s'allargarà fins al pròxim dia 14. Tal com han indicat des del consistori, aquest és un ajut que s'estableix en forma de targetes-moneder que es podran utilitzar només en comerços de la Seu d'Urgell.

La mesura, remarquen," beneficia, per un costat, a les persones de la ciutat que han vist alterada la seva situació laboral a causa de la pandèmia, i alhora, es contribueix a dinamitzar l'economia local". Igual que en la primera convocatòria, els ajuts estan adreçats a persones empadronades a la Seu d'Urgell. Aquelles que s'hagin quedat a l'atur i no rebin cap prestació rebran 400 euros; les que s'hagin quedat a l'atur i rebin una prestació d'atur, 200 euros; i les que treballin a empreses de la ciutat o comarca i hagin patit un ERTO, 100 euros.

Per tal de sol·licitar l'ajut cal omplir el formulari telemàtic disponible al web de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Amb la sol·licitud cal adjuntar una digitalització del document d'identificació i el document justificatiu d'acomiadament, d'acabament de contracte o d'ERTO. Les persones que no puguin demanar aquest ajut telemàticament ho podran fer de manera presencial demanant cita prèvia trucant al 973 351511. Cal recordar que aquests ajuts es van obrir en primera convocatòria del 20 de juliol al 20 d'agost.

stats