Pirineus 05/11/2020

PEUSA permetrà reduir sense cost la potència contractada a les empreses i autònoms obligats a tancar

També els permetrà ajornar o fraccionar pagaments

Ara Pirineus
2 min
Les oficines de PEUSA a la Seu d'Urgell. / PEUSA

La Seu d'UrgellL'empresa energètica PEUSA permetrà reduir sense cost la potència contractada de llum i recuperar-la més endavant a aquelles empreses o autònoms que s'han vist obligats a tancar a conseqüència del confinament parcial dictaminat per les autoritats per fer front al covid-19. A través d'un comunicat de premsa, des de la companyia pirinenca també han explicat que aquests usuaris podran ajornar o fraccionar el pagament de subministraments d'energia elèctrica i gas. A banda, l'empresa també permetrà adaptar el contracte entre els usuaris empresarials i l'energètica al preu de l'energia indexat al mercat, assegurant-se així el preu més competitiu disponible.

Els negocis als quals s'adreça aquesta oferta són indústria, empresa, petites i mitjanes empreses i treballadors autònoms. Cal tenir en compte que la situació actual afecta principalment restaurants, bars, cafeteries, gimnasos i establiments d'estètica, entre d'altres. Des de PEUSA han assenyalat que "la proposta és una declaració d'intencions que posa en evidència el seu lligam social i amb el seu entorn més immediat". Així, el director comercial de la companyia, Joel Boix, ha assenyalat que "ens sentim compromesos amb el Pirineu i vinculats amb la nostra gent i el territori i per això volem recolzar l'activitat econòmica de la nostra zona i ajudar les empreses i autònoms en un moment de crisi tan important".

Des de la companyia han recordat que aquesta iniciativa s'afegeix a les accions impulsades des de l'inici de la pandèmia i que han contemplat la reducció de potència contractada sense cost per al sector empresarial i treballadors autònoms, destinar 50.000 euros al suport de persones afectades pel context d'incertesa econòmica, distribuir 2.000 mascaretes infantils a hospitals i centres de salut pirinencs, aportar 4.000 quilos de productes de primera necessitat al Banc dels Aliments i fer donació de 1.000 bates impermeables a l'hospital de la Seu d'Urgell.

stats