Pirineus 07/07/2020

Puigcerdà posa en marxa el Bibliollac

El servei de lectura a la vora de l'estany estarà en marxa fins al 31 d'agost

Ara Pirineus
1 min
El Bibliollac de Puigcerdà. / EMILI GIMÉNEZ

PuigcerdàLa Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà ha posat en marxa aquest dimarts el Bibliollac, l'emblemàtic espai de lectura estival ubicat al parc Schierbeck. Tal com han recordat des de l'equipament, es tracta "d'una extensió de la biblioteca, un entorn de lectura informal, un espai de trobada al voltant dels llibres, una introducció lúdica a la lectura pels petits i una opció de lleure pels grans".

Un any més, el Bibliollac tornarà a oferir diaris, revistes, llibres, contes, còmics, i novel·les en un espai amb bancs, taules i cadires per gaudir d'una lectura còmoda. A més, qui ho vulgui també pot llegir estirat a la gespa del parc. El Bibliollac estarà obert fins al 31 d'agost i l'horari serà, de dimarts a divendres, als matins d'11 a 13h i a les tardes de 16.30 a 20h. Pel que fa als caps de setmana i festius, s'obrirà als matins d'11 a 14 h i a les tardes de 16 a 20 h.

A banda d'oferir aquest espai de lectura a l'aire lliure, el Bibliollac també ha organitzat un programa d'activitats infantils. Així, el divendres 10 de juliol, a les 11.30h tindran lloc els "Contes d'en Joan" amb Joan de Boer. El divendres 24 de juliol, a les 11.30h, hi haurà els "Contesquebateguen" amb Pati de Contes. El divendres 7 d'agost, a les 11.30h tindrà lloc "Maango!" amb Dolors Arqué i, finalment, el divendres 21 d'agost, a les 11.30h serà el torn de "En Bum i el tresor del pirata", amb Homenots.

stats