Pirineus 23/02/2021

Jornades de portes obertes adaptades a la pandèmia

Els centres educatius de la Seu d'Urgell programen les jornades de forma telemàtica o amb grups reduïts

ARA Pirineus
2 min
Exterior de l'escola Pau Claris de la Seu d'Urgell el primer dia de curs. / ACN

La Seu d'UrgellTots els centres educatius de la Seu d'Urgell ja han programat la seva respectiva jornada de portes obertes prèvies al procés de preinscripció i matrícula per al curs 2021-2022 adaptant-se a la situació de pandèmia. Tal com ha explicat l'Ajuntament urgellenc, enguany aquestes jornades tindran lloc a través de sessions telemàtiques o visites de grups reduïts, amb protocol de seguretat i sempre amb reserva prèvia. A més, es recomana visitar els webs dels centres per informar-se del procés de reserva prèvia en cada cas. L'objectiu de les jornades de portes obertes, així com les trobades i les visites als centres, és donar a conèixer a les famílies urgellenques el seu funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun.

L'escola Albert Vives ha organitzat pel dissabte 6 de març una xerrada informativa i visita guiada per torns, amb grups d'un màxim de deu persones i amb cita prèvia. Pel que fa a l'escola Pau Claris, oferirà la jornada el dissabte 13 març de 9 a 13 hores, en quatre torns (9:00, 10:00, 11:00 i 12:00) en grups d'un màxim de deu persones i també amb cita prèvia. Tant per poder visitar l'escola de Castellciutat com l'escola la Valira, cal trucar prèviament a cadascun dels centres per demanar dia i hora.

El Col·legi La Salle també proposa trucar al centre o enviar un correu electrònic per concertar dia i hora de visita. L'Institut Joan Brudieu, mentrestant, ha programat pel dimarts 9 de març una reunió informativa telemàtica. Per poder-hi participar cal demanar cita prèvia abans de les 23:59 hores del dilluns 8 de març en aquest enllaç.

L'Institut La Valira ha organitzat pel dijous 11 de març, a les set de la tarda, una sessió de portes obertes virtual amb les famílies a través de la seva web www.inslavalira.cat. També es pot trucar per demanar cita prèvia per visitar el centre de manera presencial, amb grups reduïts. D'altra banda, tothom que ho vulgui, pot adreçar-se a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), situada a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, per informar-se tant dels diferents centres educatius de la ciutat, així com de tot el procés. La preinscripció escolar pel segon cicle d'educció infantil i primària es preveu que sigui del 15 al 24 de març, mentre que per l'educació secundària obligatòria serà del 17 al 24 de març. Ambdues dates resten pendents de ser publicades oficialment.

stats