Política 13/05/2015

Rajoy, convençut que els madrilenys seran "molt més feliços" si governen Aguirre i Cifuentes

El president espanyol creu que les candidates a l'alcaldia i a la comunitat de Madrid promocionaran l'esport

Efe
1 min
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en bicicleta aquest dimecres. EFE

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, s'ha mostrat aquest dimecres "absolutament convençut" que amb Cristina Cifuentes com a presidenta de la Comunitat de Madrid i amb Esperanza Aguirre a l'alcaldia de la capital espanyola, Madrid serà molt més esportista i, "en conseqüència, la gent serà molt més feliç".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rajoy ha intervingut en un acte que ell mateix ha definit com a "bonic i bell", al parc de Madrid Río, al costat d'Aguirre i Cifuentes, amb qui ha passejat en bicicleta.

El cap de l'executiu espanyol, que ha subratllat la importància de fer esport, fins i tot "a la maduresa", s'ha mostrat "absolutament convençut" que quan acabi la pròxima legislatura autonòmica i municipal, amb Aguirre i Cifuentes al capdavant de l'Ajuntament i la comunitat autònoma, a Madrid "es farà més esport, es farà servir més la bicicleta i el medi ambient serà molt millor".

"I la gent serà molt més feliç, que al cap i a la fi és del que es tracta", ha afegit Rajoy.

Abans d'aquest acte, Rajoy, Aguirre i Cifuentes han passejat en bicicleta i s'han reunit amb representants del sector ciclista. Un passeig "fantàstic" segons el president, que ha assegurat que fa aquest tipus d'exercici "cada dia".

stats