9-N ALTERNATIU
Política 27/10/2014

El Govern habilita dos punts de participació del 9-N a Perpinyà i Andorra

En total hi haurà 19 punts de votació fora de l'estat espanyol, però ja no se'n preveuran més

Efe / Ara
1 min

BarcelonaEl Govern ha habilitat dos nous punts de participació fora de l'estat espanyol per al procés participatiu del 9 de novembre, situats a Perpinyà i Andorra la Vella, segons ha informat aquest dilluns la Secretaria d'Afers Estrangers i de la UE de la Generalitat. Aquests dos nous espais se sumen als 17 exteriors ja anunciats a oficines de la Generalitat, de manera que la xifra definitiva queda fixada en 19 punts de participació internacionals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'habilitació d'aquests dos nous punts de participació respon a l'alta presència de catalans amb dret a participar en les dues zones (més de 40.000 persones), segons informa la Generalitat en un comunicat.

La proximitat d'aquests dos llocs respecte a Catalunya permet un enviament àgil dels materials necessaris per a la constitució dels nous espais de participació.

Les persones que vulguin actuar com a voluntàries en algun dels 19 punts de participació internacional tindran temps de registrar-se fins dimecres que ve a les 12 del migdia mitjançant un formulari disponible a la web de la Secretaria d'Afers Estrangers i de la Unió Europea.

Sigui com sigui, el Govern avisa que ara ja "no serà possible habilitar nous punts de participació internacional" de cara al 9-N.

stats