PROCÉS SOBIRANISTA
Política 25/11/2013

L'ANC considerarà un "frau" que la pregunta de la consulta no inclogui el concepte "estat independent"

Carme Forcadell incrementa la pressió al Govern i diu a Catalunya Ràdio que no descarten noves mobilitzacions si Mas no concreta la data i la pregunta de la consulta aquest desembre

Ara / Agències
1 min
Carme Forcadell revalida el seu lideratge a l'ANC

BarcelonaL'Assemblea Nacional Catalana no descarta organitzar noves mobilitzacions si el president de la Generalitat, Artur Mas, no compleix amb el compromís de fixar la data i la pregunta de la consulta abans que acabi l'any.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha anunciat en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio' la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, que ha advocat per deixar treballar els polítics però, no obstant això, ha avisat que la seva organització està disposada a "pressionar-los" si al final "no fan la seva feina".

"En aquests moments nosaltres, no hem parlat encara amb el president de la Generalitat, però no descartem fer-ho abans de finals d'any", ha afegit Forcadell.

La presidenta de l'entitat organitzadora de la Via Catalana ha indicat que la pregunta de la consulta ha d'incloure el concepte d'"estat independent" perquè, si no, seria "un frau" als ciutadans que es van mobilitzar l'Onze de Setembre i van participar a la cadena humana per la independència.

El Secretariat Nacional de l'ANC ha proposat aquest cap de setmana la pregunta "vol que Catalunya sigui un Estat independent?" per a una consulta que l'organització vol que se celebri preferentment abans del 31 de maig del 2014.

stats