Política 01/06/2017

Albert Rivera s'estrena al selecte Club Bilderberg

El president de Cs formarà part de la delegació espanyola, amb Ana Botín i Juan Luis Cebrián, en les exclusives sessions que tindran lloc a Virgínia

Ara
1 min
El president de Cs, Albert Rivera, en una imatge d'arxiu

BarcelonaAlbert Rivera debutarà en les sessions del Club Bilderberg, l'exclusiu grup de polítics i empresaris que cada any es reuneix per abordar qüestions d'actualitat i que, se sospita, té un gran poder en la geopolítica mundial.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president de Cs ja va rebre una invitació l'any passat, però va delegar la seva presència al responsable d'economia i empresa del partit, Luis Garicano. Aquesta vegada Rivera es desplaça fins a l'estat de Virgínia, als EUA, on tindran lloc des d'aquest dijous fins diumenge les trobades, privades i en què la premsa té vetada l'entrada. El líder de la formació taronja formarà part de la delegació espanyola, que aquest any conformen la propietària del Banc Santander, Ana Botín -membre permanent del Club-, i el president del Grup Prisa, Juan Luis Cebrián. En altres ocasions també hi ha assistit el conseller d'Economia del govern espanyol, Luis de Guindos.

Entre els assistents en l'edició d'enguany hi destaca la presidenta dels Fons Monetari Internacional (FMI), Christine Lagarde; el president de Goldman Sachs, José Manuel Durao Barroso; el secretari general de l'OTAN, Jens Stoltenberg; l'ex secretari d'estat dels EUA Henry Kissinger; l'expresident del Banc Mundial James Wolfensohn; l'exdirector de la CIA David Petraeus o els consellers delegats d'Airbus i Ryanair, Thomas Enders i Michael O'Leary.

stats