Política 10/09/2015

Albiol fa pública la carta que ha enviat a PSC i C's per "tancar les ferides obertes per l'independentisme"

Els candidats dels dos partits, Miquel Iceta i Inés Arrimadas, ja han descartat sumar-se al front

Ara
1 min
Albiol

BarcelonaEl candidat del PP a les eleccions del 27-S, Xavier García Albiol, ha insistit aquest dijous en la seva oferta de pacte a PSC i C's fent pública la carta que ha enviat a Miquel Iceta i Inés Arrimades, els dos candidats que en teoria haurien de ser més propers a les seves tesis en relació al procés independentista. En la carta, Albiol els demana directament "tancar les ferides obertes per l'independentisme".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La carta, com ja va fer ahir, recorda cinc punts sobre els quals els populars creuen que podrien arribar a acords amb PSC i C's i que fan referència al compromís d'evitar un "procés de ruptura" amb Espanya, reconèixer la pluralitat de Catalunya, avançar dins del projecte d'Espanya, un model de finançament basat en coresponsabilitat fiscal i solidaritat i a "eliminar" les estructures d'estat creades pel Govern.

Tot i que tant PSC com C's han criticat l'oferta d'Albiol, el candidat del PP inicia la campanya fent una apel·lació directa a la construcció d'un front clarament contrari a la independència.

stats