Política 23/04/2018

Albiol, escridassat a la seva ciutat mentre repartia roses de Sant Jordi: "Ets la vergonya de Badalona"

Centenars de persones criden consignes a favor de la llibertat dels presos davant el líder del PP

Sergi Berlanga
1 min

BadalonaEl líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, ha rebut una sonora escridassada avui a la tarda al centre de Badalona mentre repartia roses de Sant Jordi. A la plaça de la Vila, l'exalcalde de la ciutat ha quedat envoltat per centenars de persones que li han dedicat diferents consignes a favor de la presidència de Carles Puigdemont i de la llibertat dels presos polítics. Després de dir que aquesta situació "no representa la ciutat", li han etzibat: "Ets la vergonya de Badalona". També ha hagut de sentir com li deien "fora, fora". Albiol, però, ha respòs a les crítiques dient que és a la seva ciutat i que no pensava marxar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'escena s'ha produït amb presència policial i hi ha hagut moments de tensió entre Albiol i les persones que l'han increpat, com ara un moment en què el líder del PP ha ofert una rosa a una nena petita i la gent l'ha acusat d'adoctrinar. També s'han sentit crits com "burro, burro".

Davant el rebuig d'algunes persones, que se li han acostat, Albiol ha defensat que el PP va guanyar les eleccions i que l'independentisme té "només 10 regidors". "No ens faran fora d'aquí", ha insistit.

stats